catesp

Mediadors d'assegurancesEl Grup Caser compta amb més de 70 anys d'experiència en el mercat assegurador espanyol. Una àmplia representació d'entitats financeres espanyoles, les mútues franceses MMA i MAAF, laCECA y Ahorro Corporación participen el seu accionariat.

La seva activitat es distingeix per la seva orientació al client, la qualitat del seu servei i la professionalitat de les seves línies de distribució. Ofereix sol·lucions asseguradores en tots els rams: llar, automòbils, salut, agraris o vida, entre d'altres. Així, atén les necessitats asseguradores dels seus més de 3 milions de clients a través de més de 10.000 punts de venda a Espanya, una àmplia xarxa d'agents i corredors i a través d'acords amb empreses.

Com a mediadors d'assegurances informem als nostres clients sobre les modalitats d'assegurança i les cobertures més adients a la situació personal de cada individu, empresa o col·lectiu.

Oferim assegurances de Llar/Comunitats de Propietaris, Vida, Empreses, Salut, Jurídica, Vehicles, Estalvi, etc.

Tarifiquem propostes.
Tramitem sinistres.A L' Hospitalet Centre: C/ Major, 10 - 08901 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) - Tel.: 932 605 216 - Fax: 933 379 182 – Email: lassessoria@lassessoria.com
A Collblanc: C/ Baquer, 27 – 08903 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) – Tel.: 931 853 401 – Email.: info@asesoriabemar.com